diensten

''Maak gratis en vrijblijvend een afspraak voor een kennismaking!''

Kijk hier voor de Algemene Voorwaarden

GROEPSWANDELING

Tijdens de groepswandeling heeft uw hond meer dan genoeg tijd en ruimte om zich helemaal uit te leven en écht honds te voelen. De roedel bestaat uit gemiddeld 7 honden, inclusief onze eigen hond Woods. Wij kiezen voor de kleine roedel omdat wij zo meer rust en persoonlijke begeleiding kunnen waarborgen.

Alle honden die mee wandelen met Pawsitive Dog Care worden opgehaald met de Pawsitive Dog Care bus. Onze bus is uitgerust met op maat gemaakte kennels en elektrische dakventilatie. Bij het ophalen krijgen alle honden een halsband met daaraan een naamplaatje met naam en telefoonnummer van het bedrijf.
Wij wandelen met de groepswandeling onder andere bij het losloopgebied bij de Roestelberg (Loonse en Drunese duinen), de Regte Hei (Goirle) en het Reeshofbos. Dit zijn prachtige losloopgebieden waar de honden per wandeling 1,5 uur lang kunnen rennen, spelen en ontspannen. Na de wandeling krijgen alle honden nog even de mogelijkheid om wat te drinken. Tot slot worden de honden zo nodig afgedroogd en natuurlijk weer veilig thuisgebracht waar we ook nog even checken of er nog genoeg water voor hem/haar beschikbaar is.

Op maandag, dinsdag en woensdag is er een ochtend- en een middagwandeling. Op donderdag een ochtendwandeling.
De honden uit de ochtendwandelingen worden opgehaald tussen 08.45 uur en 09.45 uur en zijn tussen 11.15 uur en 12.15 uur weer thuis. De honden uit de middagwandelingen worden opgehaald tussen 12.15 uur en 13.15 uur en zijn tussen 14.45 uur en 15.45 uur weer thuis.
Als uw hond mee gaat met de groepswandelingen is dit in de vorm van een abonnement. U kiest voor een of meerdere vaste wandelingen in de week. Een keer ruilen van dag is mogelijk indien daar ruimte voor is. Onze groepswandelingen zijn beschikbaar voor honden in Tilburg, een gedeelte van Goirle, Baarle-Nassau en Baarle-Hertog.

VAKANTIE- EN WEEKEND OPVANG

Wat vinden we nu fijner dan op vakantie gaan? Op vakantie gaan wetende dat de hond ook op een geweldige vakantie is!
Ons streven is om een betrouwbaar vakantie adres te bieden voor uw hond. Een plek waar hij of zij onder andere kan spelen met soortgenoten, kan knuffelen met ons en kan ontspannen.

Alle logés verblijven binnen in huis en slapen in principe* ook samen, in huis. We zorgen voor een goede verdeling van inspanning en ontspanning. Honden die op doordeweekse dagen bij ons verblijven, gaan ook mee met de groepswandelingen.

Honden die in de opvang blijven dienen sociaal te zijn naar mens en dier. Om hiervan zeker te zijn komen wij altijd eerst bij u langs voor een kennismakingsgesprek. Vervolgens maken we en afspraak voor een proefwandeling. Tijdens deze wandeling zullen we kijken naar het gedrag van de hond om vervolgens te kunnen beoordelen of hij of zij geschikt is voor onze opvang.

*Als het nodig is, kunnen honden van elkaar gescheiden worden.

INDIVIDUELE WANDELING

Er kunnen meerdere redenen zijn dat uw hond (nog) niet mee kan met de groepswandeling. Uw hond is bijvoorbeeld loops of te jong, of wandelt om andere redenen liever alleen. De individuele wandeling kan ook handig zijn wanneer u onregelmatige diensten werkt en zoekt naar een oplossing voor uw hond in de avonden of weekenden.
Individuele wandelingen vinden enkel plaats buiten de tijden van de groepswandelingen (zie voor tijden groepswandelingen bovenstaande tekst) en zijn enkel op afspraak mogelijk. Wat de rede ook is, uw hond is altijd welkom.

We nemen uw hond 45 minuten mee uit wandelen bij u in de wijk of een bosrijke omgeving in de buurt. In het geval dat wij de hond vervoeren dan gebeurt dat met de Pawsitive Dog Care bus, welke is uitgerust met op maat gemaakte kennels en een elektrische dakventilatie. Tijdens de wandeling krijgt uw hond een halsband om met daaraan een naamplaatje met naam en telefoonnummer van ons bedrijf. Uw hond word zo nodig afgedroogd voordat wij hem weer binnen brengen. Tot slot checken we of de hond thuis nog voldoende water heeft.

De individuele wandelingen zijn beschikbaar voor honden in Baarle-Nassau en Baarle-Hertog.

VERZORGING

U kunt ook bij Pawsitive Dog Care terecht voor overige verzorging van uw hond. Wanneer u gebruik maakt van een van de diensten van de uitlaatservice kan u er voor kiezen om ons bijvoorbeeld de nagels knippen van de hond te laten knippen of hem/haar te wassen.
Mocht u een ander verzoek hebben op het gebied van verzorging, bijvoorbeeld voeren bij lange afwezigheid, neem dan gerust contact met ons op om te kijken wat de mogelijkheden zijn. Wij helpen u en uw hond graag!

Kijk hier voor de Algemene Voorwaarden