diensten

''Maak gratis en vrijblijvend een afspraak voor een kennismaking!''

Zo kunnen we elkaar allemaal leren kennen en bespreken wij met u desgewenst de Algemene Voorwaarden en het sleutelcontract. Mocht u nog vragen hebben over onze werkwijze dan kan dat uiteraard ook.

GROEPSWANDELING

Tijdens de groepswandeling heeft uw hond meer dan genoeg tijd en ruimte om zich helemaal uit te leven en écht honds te voelen. De roedel bestaat uit maximaal 6 honden en als Woods (mijn eigen hond) mee loopt zijn het er maximaal 7. Wij kiezen voor de kleine roedel omdat wij zo meer rust en persoonlijke begeleiding kunnen waarborgen.
Alle honden die mee wandelen met Pawsitive Dog Care krijgen een naamplaatje met daarop een naam en telefoonnummer van het bedrijf. Wij wandelen met de groepswandeling de route bij het losloopgebied bij de Roestelberg (Loonse en Drunese duinen). Dit is een prachtige route van 2,5km met bos, zandvlakte en een groot meer waar we minimaal 1,5 uur per wandeling zullen spelen, rennen en rusten. Als de weersomstandigheden (niet te warm of koud) en het energielevel van alle honden het toelaat zal dit uitlopen tot maximaal 2 uur. Na de wandeling krijgen alle honden nog even de mogelijkheid om wat te drinken.
De hond wordt netjes opgehaald en thuisgebracht met de Pawsitive Dog Care bus, uitgerust met op maat gemaakte kennels en elektrische dakventilatie. Uw hond wordt zo nodig afgedroogd met een handdoek voordat wij hem weer bij u thuis brengen en wij checken of de hond nog voldoende water heeft voordat wij weer vertrekken. De groepswandelingen vinden plaats op maandag, dinsdag (middag), woensdag, donderdag (ochtend) en vrijdag (ochtend). De ochtend ronde inclusief ophalen en thuisbrengen is tussen 09.00 uur en 12.30 uur, de middag ronde tussen 12.30 uur en 16.30 uur. In geval van abonnement kiest u voor een of meerdere vaste dagen per week. Ruilen van dag is mogelijk indien daar ruimte voor is. Onze hondenuitlaatservice is beschikbaar voor honden in Tilburg en Berkel-Enschot.

INDIVIDUELE WANDELING

Er kunnen meerdere redenen zijn dat uw hond (nog) niet mee kan met de groepswandeling. Uw hond is bijvoorbeeld loops of te jong, of wandelt om andere redenen liever alleen. De individuele wandeling kan ook handig zijn wanneer u onregelmatige diensten werkt en buiten de ''normale'' tijden uw hond uitgelaten wil hebben. Individuele wandelingen vinden enkel plaats buiten de tijden van de groepswandelingen en zijn op afspraak ook mogelijk in de avonden en weekenden. Wat de rede ook is, uw hond is altijd welkom voor de individuele wandeling! Hierbij nemen wij uw hond minimaal 45 minuten mee uit wandelen bij u in de wijk of een bosrijke omgeving in de buurt. In het geval wij samen naar een bosrijke omgeving in de buurt rijden word uw hond vervoerd met de Pawsitive Dog Care bus welke is uitgerust met op maat gemaakte kennels en een elektrische dakventilatie. Tijdens de wandeling krijgt uw hond een naamplaatje aan zijn halsband met daarop de naam en het telefoonnummer van ons bedrijf. Uw hond word zo nodig afgedroogd met een handdoek voordat wij hem bij u thuis brengen. Wij checken ook of de hond nog voldoende water heeft voordat wij vertrekken. Onze hondenuitlaatservice is beschikbaar voor honden in Tilburg en Berkel-Enschot.

VERZORGING

U kunt ook bij Pawsitive Dog Care terecht voor overige verzorging van uw hond. Zo kunnen wij wanneer nodig van uw hond de nagels knippen of hem/haar wassen. Wanneer u er voor kiest de hond te laten wassen bij Pawsitive Dog Care dan wordt de hond thuis opgehaald en schoon thuisgebracht met de Pawsitive Dog Care bus welke is voorzien van op maat gemaakte kennels en een elektrische dakventilatie.
Mocht u een ander verzoek hebben op het gebied van verzorging, bijvoorbeeld voeren bij lange afwezigheid, neem dan gerust contact met ons op om te kijken wat de mogelijkheden zijn. Wij helpen u en uw hond graag!

VAKANTIE- EN WEEKEND OPVANG

Bent u langer dan een dag weg en wilt u een gezellig logeeradres voor uw hond? Dat kan! Het enige dat u zelf hoeft te doen is het verzorgen van voldoende voeding, een eigen drink- en voerbak, eventueel medicijnen en zijn/haar eigen mand of nest. Wij zorgen voor voldoende water, beweging en liefde bij ons in huis! Mocht uw hond doordeweeks verblijven bij Pawsitive Dog Care dan dient deze mee te kunnen met de groepswandeling waar hij/zij een- of tweemaal per dag aan deelneemt. U kunt er voor kiezen de hond zelf te brengen naar mijn thuisadres, waar de hond zal verblijven. Het is ook mogelijk uw hond tegen een vergoeding op te laten halen met de Pawsitive Dog Care bus. Deze is voorzien van op maat gemaakte kennels en een elektrische dakventilatie.

Kijk hier voor de Algemene Voorwaarden