Over ons

Elize Kapteijn

Mijn liefde voor honden gaat al een tijdje terug. Sinds ik ben geboren zijn honden altijd onderdeel van ons gezin geweest. Van mijn vader leerde ik sterk in mijn schoenen te staan en een leider te zijn voor een gezonde omgang met je hond.

Ik haal veel energie uit het wandelen en trainen met honden en heb er voor gekozen hier mijn werk van te maken. Ik ben erg trots en dankbaar dat ik dit mag en kan gaan doen en hoop mijn enthousiasme met u en uw hond te mogen delen.

Mijn doel is om de komende tijd veel te leren over honden door onder andere het volgen van een opleiding/cursus zodat ik in de nabije toekomst ook aan de slag kan als hondengedragsdeskundige.

SAM

Sam woont bij mijn vader maar verdient ook zeker een plekje op deze website. Hij is een kruising tussen een Duitse Staander en een Amerikaanse Bulldog en een echte allemansvriend. Het liefst ligt hij op zijn rug op je schoot of rent hij achter zijn bal aan. Sam en ik hebben twee hele mooie kampeervakanties gehad in de Ardennen en de Eifel, heerlijk met zijn tweeën. Tassen op onze rug, tentje mee en gaan!

IMG_2703

Woodstock

Dit is Woods! Woods is een een kruising Poedel – Australian Labradoodle geboren in 2018. Ik heb hem nu (mei 2021) ongeveer drie weken geleden geadopteerd. Hij is onzeker van aard en dit uitte zich bij zijn vorige eigenaren in ongewenst gedrag richting mensen en honden.  Voor zijn vorige eigenaren is dit na enige tijd en na meerdere malen proberen een oplossing te vinden de reden geweest hem een naar een nieuw huisje te plaatsen. En zo kwam hij bij mij terecht! Ik leer hem nu dat hij op mij kan bouwen en dat rust en vertrouwen rondom anderen veel fijner is dan stress en dat herrie maken en blaffen niet altijd nodig is. We hebben in de afgelopen weken al veel bereikt en we gaan samen een mooie tijd tegemoet.

Volg Pawsitive Dog Care op Facebook of Instagram voor leuke updates, foto’s en filmpjes!

De bus

Onze Opel Vivaro uit 2016. Uitgerust met 9 ruime en op maat gemaakte kennels. De bus is ook voorzien van een elektrische dakventilatie om zo de honden achterin te kunnen voorzien van frisse lucht. Door een opening in het tussenschot is er contact tussen de bestuurder en de honden. Hierdoor is het ook mogelijk in combinatie met de ventilatie, warme of koude lucht door te laten stromen. Op onze social media is een uitgebreid filmpje te vinden met uitleg over de bus. 

Verder houden wij de bus en de kennels netjes door deze iedere week schoon te maken.